Web Analytics Made Easy - Statcounter

آذردخت داوری گفت: والدین باید در منزل برای کودکان بیش فعال برنامه ویژه داشته باشند تا بتوان انرژی این کودکان را در محیط خانه مهار کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ بر اساس تعاریف علمی کودک سالم به اقتضای سنین کودکی پرتحرک است، اما همین پر تحرکی در برخی مواقع از حداستانداردهای تعریف شده خارج شده و والدین و اطرافیان کودک بیش فعال برای مهار او با  مشکلات متعدد مواجه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایام قرنطینه که مهدکودک‌ها و مدارس تعطیل هستند، همین قضیه باعث بروز  و تشدید مشکلات در نگهداری از این  کودک در آپارتمان‌ها شده است.

کاهش توجه به کودکان بیش فعال در ایام کرونا

آذردخت داوری، روانشناس بالینی، درباره چگونگی نگهداری کودکان بیش فعال در قرنطینه گفت: در واقع بیش فعالی کودکان به‌دلیل نقص ِتوجه است.

او تاکید کرد: توجه به این کودکان در اغلب خانواده‌ها کاهش یافته چراکه این کودکان فعالیت بیش از حد دارند اما در شرایط کنونی در منزل مانده اند و باید فعالیت‌های محیطی داشته باشند.

والدین برای کودکان برنامه داشته باشند

 این روانشناس بالینی تاکید کرد: در اصل انرژی این کودکان باید در منزل تخلیه شود. در این شرایط آنها سبک زندگی همراه با کرونا را تجربه می‌کنند.

داروی گفت: والدین باید در منزل برای کودکان بیش فعال برنامه ویژه داشته باشند. همچنین بازی‌های آنها همراه با برنامه‌های منظم باشد.

او افزود: در واقع آموزش آنها باید با برنامه‌ریزی‌های دقیق صورت بگیرد، چون بی‌برنامگی آنها را از مسیر عادی خارج و باعث بروز و تشدید رفتارهای نامناسب می‌کند.

این روانشناس بالینی گفت: در منزل باید بازی‌هایی برای این افراد در نظر گرفته شود، در غیر این صورت نگهداری کودکان بیش فعال کار دشواری است. بنابراین بازی‌های جمعی برای این کودک باعث سرگرمی آنها شده و برنامه‌های روزانه آنها غنی‌تر می‌شود.

نگهداری کودکان بیش فعال در خانه نیازمند مهارت

 او گفت: وقتی این کودکان در منزل هستند، طبیعتا ساعت خواب آنها تغییر می‌کند. باید  برای ساعت خواب آنها برنامه‌‎ریزی شود تا ساعت خواب کافی داشته باشند.

داوری افزود: هرگونه عامل بر هم زننده سیستم تمرکز این کودکان، باعث آسیب‌رسانی و کاهش توجه آنها می‌شود. همچنین در این شرایط والدین باید کنترل داشته باشند.

تغذیه کودکان بیش فعال چگونه باید باشد؟

این روانشناس بالینی گفت: والدین شب‌ها مصرف کافئین و فعالیت‌های بدنی کودک را کنترل کنند تا کودک بتواند خواب مناسبی داشته باشد.

داوری ادامه داد: باید برای این کودکان از سیستم درمان مناسب استفاده شود. در این شیوه هرچقدر پاداش مناسب به رفتار آنها داده شود، شاهد تثبیت رفتار مناسب هستیم.

 او تاکید کرد: کودکان مبتلا به نقص توجه، بیشتر به همدلی و انرژی نیاز دارند و والدین نباید سخت‌گیری زیادی به این کودکان داشته باشند؛ چون این کودکان  نمی‌توانند به محیط بیرون رفته و به بازی بپردازند.

والدین از پرخاشگری پرهیز کنند

این روانشناس بالینی با بیان اینکه در محیط منزل باید بیش از گذشته، والدین به کودک بیش فعال محبت کنند، افزود: والدین در رفتار با کودکان بیش فعال باید صبور بوده و از هر گونه پرخاشگری پرهیز کند.

انرژی کودکان بیش فعال به فرصت تبدیل شود

داوری با بیان اینکه والدین می‌توانند انرژی زیاد این کودکان را به فرصت تبدیل کنند، گفت: برای مثال والدین می‌توانند در بازی‌های جمعی آنها را شریک کنند. این کودکان هیجانات زیادی دارند و همین امر می‌طلبد تا فعالیت‌های روزانه مناسب برای آنها در نظر گرفته شود.

تنبیه بدنی کودکان بیش فعال ممنوع

این روانشناس بالینی گفت: نکته دیگر اینکه تنبیه بدنی برای کودکان تاثیرات منفی متعدد به دنبال داشته و موجب آموزش پرخاشگری به او می‌شود. طبیعتا کودک در صورت تجربه رفتارهای پرخاشگرانه در مراودات خود نیز این رفتارها را  در گروه همسالان و بزرگسالان منعکس می‌کنند.

به گفته او هر گونه تغییر در زندگی باعث بروز رفتارهای جدید می‌شود، پس والدین باید حواس‌شان به خستگی، گرسنگی، تشنگی، زیاد نشستن و ... کودک باشد، چون در دوران قرنطینه، کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی بیش از پیش نیازمند توجه والدین هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کودکان روانشناس بالینی بیش فعال روانشناس بالینی کودکان بیش فعال برای کودکان داشته باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۸۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی کودک درون فرمانده تانک فعال باشد! (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تولید تانک‌های مشهور ام ۱ آبرامز (M۱ Abrams) در یک کارخانه نظامی آمریکایی (فیلم) نمایش تسلیحات غنیمتی روس‌ها در «پارک پیروزی» (فیلم) تفریح ارتش اسرائیل در غزه (فیلم)

دیگر خبرها

  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی را ممنوع الخروج کنیم؟
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی ‌را ممنوع‌الخروج کنیم؟!
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • دشمن در برنامه‌ریزی خود به مردم توجه نداشت
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • وقتی کودک درون فرمانده تانک فعال باشد! (فیلم)
  • تهران از استان‌های محروم کشور است
  • تهران یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود