Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@02:25:46 GMT

بهترین منابع غذایی برای کودکان بیش فعال

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۱۴۸۵۹

بهترین منابع غذایی برای کودکان بیش فعال

 برخی از کودکان واکنش‌های آلرژیک به انواع خاصی از مواد غذایی مانند لبنیات و ... را دارند که می‌تواند آغازگر علائم بیش فعالی باشد. برای همین بهترین گزینه صحبت با پزشک قبل از هر گونه تغییر در رژیم غذایی کودک است:

با این حال بهترین گزینه‌های غذایی برای کودکان مبتلا به بیش فعالی از این قرار است:

سیب: کربوهیدرات‌های پیچیده از قبیل: سبزیجات و برخی از میوه‌ها مثل سیب برای کودکان بیش فعال بسیار توصیه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اگر کودک شما بیش فعال است، با خوردن کربوهیدرات‌های پیچیده در هنگام شب خواب بهتری را تجربه خواهد کرد.

پنیر بز: پنیر یک منبع سرشار از پروتئین است. در این میان بسیاری از کودکان بیش فعال به شیر گاو و لاکتوز موجود در آن حساسیت دارند، چون آغازگر علائم بیش فعالی است. اگر شما به وجود آلرژی به شیر گاو در کودک تان شک دارید، سعی کنید پنیر بز را برای بهبود تمرکز و بهبود اثر دارو‌های بیش فعالی به او بدهید.

گلابی: خواصش بسیار شبیه سیب است و منبع خوبی از کربوهیدرات‌های پیچیده محسوب می‌شود. مصرف گلابی هم به خواب خوب شبانه در مبتلایان به بیش فعالی کمک می‌کند.

ماهی تن: سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ است که به طور قابل توجهی علائم بیش فعالی را در بسیاری از کودکان کاهش می‌دهد. ماهی تن را به صورت ساندویچ یا سالاد ماکارونی به رژیم غذایی کودک تان اضافه کنید.

تخم مرغ: منبع بزرگ پروتئین برای کنترل علائم بیش فعالی است. بسیار شبیه به پنیر، تخم مرغ باعث بهبود تمرکز و بهبود تاثیر دارو‌های بیش فعالی می‌شود.

آجیل: مشابه ماهی تن، منبع بزرگ اسید‌های چرب امگا ۳ برای مدیریت هرچه بهتر علائم بیش فعالی است.

کلم: کلم حاوی سولفورافان است که برای رشد سلول‌های مغزی اهمیت دارد. به طور ویژه، کلم قرمز حاوی مقادیر کمی قند، فیبر بالا و غنی از فولات و ویتامین ب. ۶ است که به تنظیم خلق و خو، حافظه و تمرکز کمک می‌کند.

پرتقال: نوشیدن یک لیوان آب پرتقال کاملا طبیعی یک روش عالی برای اضافه کردن کربوهیدرات‌های پیچیده به رژیم غذایی کودکان بیش فعال است که به بهبود خواب کودک کمک می‌کند و منبع عالی از ویتامین ث. نیز محسوب می‌شود.

غلات سبوس دار: غلات سبوس دار را فراموش نکنید، فیبر موجود در غلات سبوس دار به پاک سازی عروق مغز و قلب کمک می‌کند. سعی کنید نان‌های سبوس دار در رژیم غذایی کودکان بگنجانید.

دارچین و زردچوبه: این دو ادویه به رشد سلول‌های مغزی کمک می‌کنند و در حفاظت از آن‌ها نقش دارند. فراموش نکنید که هر ماده غذایی که برای مغز مفید است می‌تواند علایم بیش فعالی را بهبود بخشد.

لوبیا: بسیار شبیه به پنیر و تخم مرغ یک منبع بزرگ از پروتئین محسوب می‌شود، اما به طور کلی نمی‌توانیم بگوییم مصرف چقدر از آن برای مبتلایان به بیش فعالی ضروری است. حتی تعداد انگشت شماری از لوبیا و مصرف آن در روز توسط کودکان یک راه طولانی برای کنترل علائم بیش فعالی است.     منبع:آوای سلامت

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کودکان بیش فعال موادغذایی سیب کلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۴۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟

 گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، «اگزمای بهاره» یک بیماری التهابی است که معمولاً در افراد با آلرژی به گل‌ها و گیاهان شروع می‌شود. در ماه‌های بهار که گیاهان در حال گرده‌افشانی هستند بدن افراد ممکن است واکنش‌های مختلفی به این گرده‌ها نشان دهند، در واقع مواد آلرژی‌زا از طریق خشکی پوست و ترک‌های پوستی وارد بدن می‌شوند و بدن به شکل‌های مختلف واکنش نشان می‌دهد. یکی از واکنش‌ها، اگزمای بهاری است.

در این فصل تنها گرده اقشانی نیست که اگزما یا حساسیت ایجاد می‌کند بلکه چمن، گرد و خاک و حتی میوه‌های فصل بهار، باعث بروز و تشدید علائم حساسیت پوستی و در نتیجه اگزما می‌شوند.

علائم اگزمای بهاره چیست؟

اگزمای بهاره می‌تواند در قسمت‌های مختلف بدن ظاهر شود. علائم اگزمای بهاره معمولاً در دستگاه تنفسی و چشم‌ها مشاهده می‌شوند. برخی از علائم شایع اگزمای بهاره شامل موارد زیر است: سرفه، عطسه، خارش و قرمزی چشم‌ها، آبریزش چشم‌ها، سردرد، خستگی و خواب آلودگی، تنگی نفس، احساس گلو درد و تورم

عوارض اگزمای بهاره چیست؟

برخی از عوارض این بیماری شامل افزایش ترشحات بینی، سرفه، عطسه، چشم خشک و خارش چشم، تورم صورت، خستگی و خواب آلودگی است. در برخی از موارد، اگزمای بهاره می‌تواند به عوارض جدی‌تر مانند آسم منجر شود. در صورت داشتن علائم اگزمای بهاره، مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق و درمان مناسب الزامی است.

چگونه از اگزمای بهاره جلوگیری کنیم؟

برای مقابله با اگزمای بهاره، می‌توانید اقداماتی انجام دهید که به حفظ سلامتی خود و کاهش عوارض این پدیده کمک کند. برخی از راه‌های موثر برای

مقابله با اگزمای بهاره عبارتند از:

استفاده از ماسک تنفسی: استفاده از ماسک تنفسی در فضای با غلظت بالای ذرات گرده گیاهان می‌تواند کمک کند تا ورود ذرات گرده به دستگاه تنفسی را کاهش دهد.

استفاده از تصفیه‌کننده هوا: استفاده از تصفیه‌کننده هوا در منزل یا محل کار، می‌تواند به تصفیه هوای داخلی از ذرات گرده کمک کند.

استفاده از عینک آفتابی: استفاده از عینک آفتابی با فیلتر UV می‌تواند به جلوگیری از ورود ذرات گرده به چشم‌ها کمک کند.

شستشوی منظم لباس‌ها و بدن: شستشوی منظم لباس‌ها و بوسیله حفظ بهداشت بدن، می‌تواند کمک کند تا ذرات گرده روی لباس‌ها و بدن کمتر بماند.

محافظت از خود در فضای باز: در صورت خروج به فضای باز در زمان‌های با غلظت بالای ذرات گرده، استفاده از ماسک تنفسی و عینک آفتابی مورد توصیه است.

با انجام این اقدامات، می‌توانید بهبود سلامت خود را در برابر اثرات منفی اگزمای بهاره تسریع دهید. در صورت داشتن عوارض شدید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نصب تابلو‌ها و علائم ترافیکی در کمربندی نسیم شمال 
  • علائم فشار خون بالا
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • مواد غذایی که آلرژی بهاری را کاهش می‌دهند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • علائم و نشانه‌های مالاریا (اینفوگرافی)
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت