Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-03@22:51:37 GMT

"کودک بیش‌فعال" خود را چگونه درمان کنیم؟

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۱۰۷۱

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا؛ "بیش‌فعالی" یا به‌عبارت دیگر بازیگوشی، نقطه مقابل پخمگی است که این حالت از نظر طب ایرانی ناشی از غلبه گرمی در افراد است و حتی بزرگسالان هم ممکن است بیش‌فعال باشند.

طبع و مزاج این کودکان عموماً و غالباً "صفرا ــ دم" است  و در مواردی نیز ممکن است "صفرا ــ سودا" مشاهده شود؛ کودکان بیش‌فعال با غلبه صفرا ــ سودا مشکل کم‌خونی نیز دارند اما با وجود این، از تحرک بالایی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید نگران کودک بیش‌فعال خود باشید! شما به‌عنوان والدین می‌توانید شیوه تربیتی کودکتان را طوری برنامه‌ریزی کنید که آنها را به‌عنوان فیلسوفان آینده تحویل جامعه دهید!

تا حد امکان آنها را سرزنش نکنید؛ از تنبیه بدنی اکیداً خودداری کنید‌، به حرفهایشان کاملاً گوش فرا دهید و جوابهای منطقی به سؤالاتشان بدهید؛ بررسی کودکان بیش‌فعال‌، حکایت از ذهن خلاق این افراد و بیشتر از کودکان دیگر دارد.

کودک بیش‌فعال همیشه ذهنی کاوشگر دارد‌، حداقل تعداد سؤالاتی که این دسته از کودکان در طول 24 ساعت شبانه‌روز مطرح می‌کنند 500 سؤال است.

والدین و اطرافیان کودک بیش‌فعال باید برای پاسخ به این سؤالات مطرح‌شده‌، جوابهای منطقی داشته باشند در غیر این‌صورت آنها قانع نشده و به طرح چراهای زیاد ادامه می‌دهند تا به جواب منطقی‌تری برسند!

کودکان بیش‌فعال‌، بیمار نیستند و نیاز به هیچ‌گونه داروی خاصی ندارند‌، فقط لازم است با تدابیر و استراتژیهای خاصی که در ادامه به آن اشاره می‌شود، کنترل شوند.

ــ بهترین و مؤثرترین روش کنترل این کودکان‌ "انجام حجامت‌های دوره‌ای است؛" خوشبختانه با انجام این روش طی این چند سال، موفقیت‌های زیادی به‌دست آمده است.

ــ انجام حجامت عام، نه‌تنها باعث افزایش اشتها و نیز افزایش قد در این کودکان می‌شود بلکه اثرات مطلوبی بر روند درمان بیش‌فعالی آنها نیز می‌گذارد.

ــ روش بعدی که تکمیل‌کننده روش اول محسوب می‌شود، کنترل کودکان بیش‌فعال با در نظر گرفتن "کلاسهای آموزشی در زمینه یکی از رشته‌های ورزشی" مناسب حال این دسته از کودکان است!

بهترین رشته‌های ورزشی که برای کودکان بیش‌فعال پیشنهاد می‌شود یکی از سه رشته ورزشی شنا‌، تیراندازی یا سوارکاری است؛ همان سه رشته ورزشی که پیغمبراکرم(ص) به همه افراد توصیه داشته‌اند.

ــ روش بعدی، کنترل دارویی و تجویز داروهای مناسب حال این کودکان است؛ بهترین داروهای مجرب برای کنترل بیش‌فعالی شامل ترکیب پودر جینکو بیلوبا + پودر ثعلب ــ ترکیب پرسیاوشان + شقایق ــ ترکیب شیرخشت + ترنجبین + گزانگبین ــ ترکیب بسفایج + شیر است.

ــ تدبیر چهارم‌، رعایت "پرهیزات غذایی" است؛ توصیه و تأکید می‌شود کودکان بیش‌فعال از مصرف قهوه‌، نارگیل‌، خرما‌، کاکائو‌، بستنی‌، آب آشامیدنی کلر‌دار‌، فست‌فودها‌، ماکارونی و لازانیا‌، سسها‌، پاستیل‌ها و ژله‌ها و هرگونه غذای صنعتی حاوی رنگ و اسانس و مواد نگهدارنده خودداری کامل داشته باشند.

ــ نکته آخر اینکه بیشتر بزرگان و دانشمندان و فیلسوفان تاریخ، بیش‌فعال بوده‌اند! انیشتین فیزیکدان آلمانی‌، توماس ادیسون مخترع برق‌، سقراط فیلسوف بزرگ پیش از میلاد، ناپلیون بناپارت امپراطور فرانسه، پیکاسو نقاش و شاعر از جمله افرادی از دل تاریخ بوده‌اند که در دوران کودکی بیش‌فعال بوده‌اند!

"حمزه سام دلیری" محقق و مدرس طب ایرانی

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۱۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند

با حکم محمد خزاعی، ۱۲ تن از مدیران و فعالان فرهنگی هنری و سینماگر کودک و نوجوان به‌عنوان اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، مجید زین العابدین، علی قاسم زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سید مهدی سیدین‌نیا، فرزانه کلاهدوزان، علی صالحی، اصغر فارسی، وحید نیکخواه آزاد، پوران درخشنده، وحید ملتجی و احمد مقیمی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان منصوب و معرفی شدند.

محمد خزاعی در حکم انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، با تاکید بر این نکته که برگزاری جشنواره این رویداد فرصتی ارزشمند برای توجه به نقش مهم آثار مهم کودکان و نوجوانان است، برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و تصمیمات اثر بخش در زمینه رشد سرمایه انسانی دغدغه‌مند، تقویت فکر و ایده‌های نو، تکامل چرخه تولید و اکران، تشویق و معرفی استعدادهای جوان و جهش تولید با مشارکت فیلمسازان در سینمای راهبردی کودک و نوجوان را از اعضای شورای مذکور خواستار شده است.

سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، به دبیری مجید زین العابدین در اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 749809

دیگر خبرها

  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • وقتی کودک درون فرمانده تانک فعال باشد! (فیلم)
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • (تصاویر) درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت