Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@01:11:39 GMT

بیش فعالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۱۶۶۸۶

بیش فعالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟

 
پارسینه: در بعضی از خانواده‌ها مشکلی به نام کودکان بیش فعال مطرح میشود. بیش فعالی اختلالی است که در ۷ تا ۱۰ درصد کودکان دیده می‌شود. این عارضه در پسر‌ها سه برابر دختر‌ها است. کودکان بیش فعال بسیار پرتحرک، بی‌قرار و ناآرام هستند و نمی‌توانند برای مدتی در یک جا آرام بگیرند. به طور دایم در حال راه رفتن، حرکت و جنب و جوش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی مهابا اشیا را پرت می‌کنند، ظروف را می‌شکنند. بدون احساس خطر و توجه به چیزی، کار‌های پرزیان و خطرناک انجام می‌دهند

کودک بیش فعال قبل از سن دبستان در منزل رفتار‌هایی شاید بهتر و کنترل شده‌ای از او سر بزند، ولی با ورود به مدرسه این مشکلات نمود بیشتری پیدا می‌کنند. کودکان بیش فعال در مدرسه با رفتار‌های خود موجب برهم خوردن نظم کلاس شده و در کلاس ایجاد اختلال می‌کنند.

معمولا در انجام تکالیف‌شان کوتاهی میکنند. حرف معلمشان را گوش نمی‌دهند و این برخوردهاو مشکلات اختلال زا، موجب برخورد اولیای دبستان با دانش آموز بی‌نظم میشود که برخورد‌های بیش از حد آن‌ها باعث انجزار و کاهش آمدن اعتماد به نفس کودک وبی تمایلی او در رفتن به مدرسه میشود.

بیش فعالی-کم توجهی (ADHD)

بیش فعالی اغلب با کم توجهی و نقص در تمرکز همراه است. این نقص باعث می‌شود که کودکان مبتلا، تمرکز و توجه کافی و لازم روی موضوعات و کار‌های خود و یا حتی در بازی نداشته باشند. نمی‌توانند وظایفی که به عهده‌شان است بطور کامل و شاید اشتباه ا. انجام دهند. فراموشکارند و اغلب در یافتن وسایل شخصی‌شان مشکل دارند.

چگونه با کودک بیش فعال خود رفتار کنیم؟

شناخت کامل کودک بیش فعال و ایجاد رابطه‌ای دوستانه با او
فراهم کردن زمان بیشتر از حد معمول در انجام کار‌های کودک
ایجاد پشتکار و اعتماد به نفس در وجود کودک
از سرزنش کردن کودک بپرهیزید
باید قبول کنید که کودک شما کمی با کودکان دیگر فرق دارد پس به کودک خود سخت نگیرید
معمولا کودکان بیش فعال با افرادی که مثل خودشان برخورد میکنند بهتر ارتباط برقرار میکنند پس سعی کنید پر نشاط و شوخ و مهربان باشید
هرگز کودک را تنبیه نکنید و...
این کودکان اغلب باهوش، خلاق و مهربان هستند و ظهور و رشد هوش و خلاقیت آن‌ها به رفتار درست اطرافیان بستگی دارد.

بد نیست بدانید که برخی از افراد تاثیرگذار در جهان دارای اختلال بیش فعالی و کم توجهی بوده‌اند. حتی تعدادی از آن‌ها به دلیل رفتار‌های غیرمتعارف از مدرسه اخراج شده‌اند، ولی به دلیل حمایت‌های خانواده و تربیت صحیح آن‌ها به دانشمندان، هنرمندان، نویسندگان، و رهبران بزرگی تبدیل شده‌اند. از جمله این افراد می‌توان به آلبرت انیشتن، توماس ادیسون، بتهوون، لویی پاستور و آبراهام لینکلن اشاره نمود.


مرکز مشاوره مهرگان پژوه

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیش فعالی خانواده درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۱۶۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود

آفتاب‌‌نیوز :

«در رفح گورستان‌های جدیدی دیدم که مملوء از کودکان شده بود.» این عبارتی است که «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد در یادداشتی که روزنامه «گاردین»، عصر امروز (چهارشنبه)، آن را منتشر کرده، از مشاهدات خود در غزه روایت کرده است.

سخنگوی یونیسف که سه بار از بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان اروپایی رفح (جنوب غزه) بازدید کرده، می‌گوید: «کودکان بسیاری را دیدم که از یک تخت استفاده می‌کردند.»

او در ادامه درباره تبعات حمله به منطقه پرجمعیت رفح در جنوب نوار غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «۶ ماه گذشته است و این جنگ سیاه‌ترین رکورد‌های بشریت را شکست» چراکه گزارش‌ها نشان می‌دهند بیش از ۱۴ هزار کودک کشته شده‌اند و «اوضاع در شرایطی که تهدید می‌شود این مسیر وحشتناک ادامه خواهد داشت، بدتر می‌شود.»

سخنگوی یونیسف اضافه می‌کند در منطقه کوچک رفح بیش از ۱.۴ میلیون غیرنظامی گنجانده شده‌اند و چنانچه اسرائیل به این منطقه حمله کند، وضعیت بسیار وخیم خواهد شد.

این مقام سازمان ملل با روایت مشاهدات خود از غزه می‌گوید فلسطینیان با کمبود شدید آب مواجه هستند، به‌نحوی که در رفح برای هر ۸۵۰ نفر یک دستشویی و برای هر ۳۵۰۰ نفر یک محل استحمام وجود دارد.

الدر این شرایط این گونه توصیف می‌کند: «تصور کنید که یک دختر نوجوان یا مردی مسن یا زنی باردار یک روز کامل در صف می‌ایستد تا فقط حمام کند.»

او بار دیگر حمله به رفح را فاجعه‌بار می‌خواند و اشاره می‌کند که در این منطقه ۶۰۰ هزار کودک وجود دارد.

این مقام ارشد سازمان ملل در ادامه به وضعیت بد بیمارستان اروپایی غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «وقتی که در ماه آوریل از این بیمارستان بازدید کردم. جراح کودکان بالای سر کودک کوچک دیگری به نام محمود خم شده بود. بر اثر انفجار موشکی که خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟!»

الدر در ادامه اشاره می‌کند یونیسف ۳۱ اکتبر غزه را گورستان کودکان خوانده بود و «در ماه گذشته من گورستان‌های جدیدی دیدم که در رفح ساخته می‌شدند. هر روز، جنگ مرگ و ویرانی با خود می‌آورد.»

سخنگوی یونیسف می‌گوید طی بیست سالی که با سازمان ملل همکاری داشته است، هیچگاه ویرانی‌ای به اندازه ویرانی شهر‌های غزه و خان یونس ندیده است

دیگر خبرها

  • رفتار انسانی یک «اورانگوتان» برای اولین‌بار؛ تهیه ضماد برای درمان زخم!
  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • وقتی کودک درون فرمانده تانک فعال باشد! (فیلم)
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • (تصاویر) درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت