Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مجله همگردی»
2024-05-03@22:28:57 GMT

طریقه برخورد با کودکان بیش فعال در حین سفر

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۹۵۹۹۳

چگونه با یک فرزند مبتلا به ADHD (بیش فعالی) به سفر برویم. سفر با کودکان بیش فعال کمی سخت است اما پیچیده نیست.
سفر با یک کودک مبتلا به ADHD  میتواند یک چالش باشد. مخصوصاَ زمانی که کودک بر روی صندلی ماشین و یا صندلی هواپیما محدود شده باشد. شما میتوانید سفر با یک کودک مبتلا به  ADHD  را برای خود و همسفریهایتان  آسان و راحت کنید اگر نکاتی مشخصی را رعایت کنید و کودک مبتلا به ADHD  را برای سفر کردن آماده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 باید حین سفر بچه را مشغول نگه دارید و هر موضوعی رو با آرامش بیان کنید. در بخش پزشکی و سلامت با همگردی همراه باشید برای راهنمای سفر با کودکان بیش فعال و رفتار با کودک بیش فعال در سفر

1) راهنمای سفر با کودکان بیش فعال

الف: به کودکان بگید که کجا و چرا باید بروند. بچه های AHDH میتوانند با تغییرات ناگهانی و تغییر در امور کارها تحت تاثیر قرار بگیرند. برای آماده کردن بچه ها برای سفر، شما باید به آنها اجازه بدهید که بدونند کجا دارند میرند و چرا آنها دارند سفر میکنند. شما باید در کنار آنها بنشینید و یک بحث در رابطه با جایی که قرار بروند و کسانی را که قرار است ببینند داشته باشید. با این روش آنها میفهمند که چه اتفاقی در آینده قرار بیفتد. برای مثال شما ممکن به آنها بگید که " ما میخواهیم برای یک هفته بریم اصفهان و دایی سعید را ببینیم. ما میخواهیم بریم خونه ی آنها و خونه انها بمونیم. زمانی که ما آنجا هستیم قصد داریم که با ماشین  به کنار رودخانه بریم و اوقات خوشی را با خانواده داشته باشیم.
ب: پرسید از آنها برای همراه شدن با سفر: شما باید کودک را در برنامه ریزی سفر وارد کنید تا آنها احساس مفید بودن کنند. شما ممکن از آنها بپرسید که چه فکری در رابطه با برنامه سفر میکنند و آیا انها دوست دارند که چیز خاصی را در سفر ببینند. با نظراتی که میدهند بحث کنید و تلاش کنید که یک یا دوتا از آنها را در برنامه سفر قرار دهید تا آنها احساس کنند که نظراتشان ارزشمند است.
برای مثال کودک ممکن است که بپرسد که آیا آنها میتونند یک جای خاصی را ببینند یا یک غذای خاصی را در سفر بخورند. شما ممکن است که این فعالیت را در طی برنامه سفر قبول کنید.
پ: شما میتوانید اجازه بدهید که کودک از میان چند گزینه یکی را انتخاب کنید برای مثال شما ممکن است که به کودک بگویید که در طول سفر یک روزش را میتوانند قایق سواری یا قایق رانی داشته باشند. شما ممکن است که بپرسید کدام روز سفر را دوست دارید که این کار را انجام دهید بنابراین انها احساس میکنند که گزینه هایی را میتوانند انتخاب کنند.
ج: تمرین تکینیک های آرام بخش با کودک ها. شما باید در هفته ها با روزهای منتهی به سفر کودک را با تمرین تکنیک های آرام کننده آماده کنید. شما میتوانید تمرینهای تنفس عمیق را باهم انجام دهید و یا یک جلسه ارام کننده قبل از خواب داشته باشید که در آن یک تعداد حرکت ریلکس یوگا را انجام میدهید.
شما همچنین میتوانید فرزندتان را به استفاده از نشانه های کلامی برای ماندن در حالت آرامش بیشتر در محیط های جدید تشویق کنید.
برای مثال شما میتوانید به کودک تان آموزش دهید در زمانی که آنها احساس استرس و دست پاچه بودن را دارند بگوید "من آرام هستم" یا "آرامش آرامش  آرامش "
د: همراه بردن داروهای کودک: کودک مبتلا به ADHD باید داروهایش همراهش باشد. شما باید مطمئن بشوید که داروهای آنها برای سفر آماده شده است. همچنین شما میتوانید نسخه ی داروهای اون رو از دکترش بگیرید تا در طول سفر همراه خود داشته باشید. با این کار تهیه داروی کودک وقتی که به آن نیاز دارد اسانتر و راحتر میشود.
شما باید مطمئن بشوید که برای تمامی طول سفر با کودکان بیش فعال، دارو همراه دارید. شما میتونید از ظرف قرص که بر روی آن برچسب روز و تعداد مصرف کودک را نوشته است را همراه داشت باشید تا آنها داروی کافی برای هر روز از سفر را داشته باشند.
مطمئن شوید که داروها را در کیف دستی خود گذاشتهاید تا نخواهید چمدان را زیررورو کنید.

2) رفتار با کودک بیش فعال در سفر

الف: اسباب بازی ها و بازی های مورد علاقه کودک را همراه داشته باشید. کودک های مبتلا به ADHD  زمان زیادی را در هواپیما و ماشین را می گذرونند که باید یه جوری انها را مشغول نگه داشت مثلا با استفاده از اسباب بازیها و بازیهای جذاب که شما به انها میدهید و کودک میتواند با آنها بازی کند. این جوری کودک بیکار نیست و احساس خستگی در طول سفر بهش دست نمیدهد.
شما ممکن بازیهایی مثل پازل و منچ، ورق، ماروپله و ... به همراه داشته باشید. شما میتونید اسباب بازی های جذابی که برای بازی کردن نیاز است که کودک از دستهاش استفاده کنه را همراه داشته باشید.
ب: به کودک خود قوانین و راهنمای ها سفر را یادآوری کنید. ممکن است که شما در طول راهی که دارید میرید نیاز داشته باشید که به فرزندتان قوانین را یادآوری کنید.این کار و وقتی که اونها ساکت و ارام هستند انجام دهید و اگر دیدید که دارند پریشان و یا مضطرب میشوند توجه انها را بر اسباب بازی هایشان جلب کنید
برای مثال اگر کودک شروع کرد به بهونه گرفتن و خسته شدن شما میتونید بگید که بر روی این بازی تمرکز کن یا بیا تا باهم این پازل و حل کنیم.
به این شکل هم میتونید دستورالعمل سفر را به یاد کودکتان بیاندازید: چطوری باید روی صندلی عقب ماشین با هم بازی کنیم؟ یا چطوری وقتمون رو توی هواپیما میگذرونیم؟
ج: قرار دادن زمانهای استراحت در سفر: داشتن یک برنامه فشرده در طول سفر و یا پروازهای پی در پی ممکن است که سفر را برای فرزند شما پر استرس کند. برای اینکه سفر برای شما و کودکتان راحت تر شود سعی کنید که یک زمان استراحت در طول سفر قرار بدهید.
اگر شما در حال رانندگی هستید شما ممکن است که برنامه ریزی کنید برای توقف در میانه راه و برای یک ناهار طولانی مدت یا در یک محلی برای مدت 2 ساعت استراحت کنید.
اگرشما در هواپیما هستید ممکن است بعد از پیاده شدن از هواپیما یک استراحتی داشته باشید تا خودتان و کودکتان بتونید چیزی برای خوردن بگیرید. منظور این است که برنامه تان جوری نباشد که الزاما باید انرا اجرا کنید تا در سفر به مشکل بر نخورید.
د: بدنبال فرصت هایی برای بازی با فرزندتان و یا انجام حرکات فیزیکی باشید. ممکن است که این کار از  شما کمی انرژی برای پیدا کردن مکان برای بازی با کودک تان بگیرد. به عنوان مثال شما باید پارک و یا محیط بیرون یک رستوران را برای بازی انتخاب کنید. اگر این کار امکان پذیر نیست بهتر است که با فرزندتان راه بروید مثلا در محیط  فرودگاه شروع به راه رفتن کنید.

منبع: مجله همگردی

کلیدواژه: مقالات آموزشی کودکان بیش فعال پزشکی و سلامت دانستنیها تور اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hamgardi.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مجله همگردی» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۹۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند

با حکم محمد خزاعی، ۱۲ تن از مدیران و فعالان فرهنگی هنری و سینماگر کودک و نوجوان به‌عنوان اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، مجید زین العابدین، علی قاسم زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سید مهدی سیدین‌نیا، فرزانه کلاهدوزان، علی صالحی، اصغر فارسی، وحید نیکخواه آزاد، پوران درخشنده، وحید ملتجی و احمد مقیمی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان منصوب و معرفی شدند.

محمد خزاعی در حکم انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، با تاکید بر این نکته که برگزاری جشنواره این رویداد فرصتی ارزشمند برای توجه به نقش مهم آثار مهم کودکان و نوجوانان است، برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و تصمیمات اثر بخش در زمینه رشد سرمایه انسانی دغدغه‌مند، تقویت فکر و ایده‌های نو، تکامل چرخه تولید و اکران، تشویق و معرفی استعدادهای جوان و جهش تولید با مشارکت فیلمسازان در سینمای راهبردی کودک و نوجوان را از اعضای شورای مذکور خواستار شده است.

سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، به دبیری مجید زین العابدین در اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 749809

دیگر خبرها

  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • وقتی کودک درون فرمانده تانک فعال باشد! (فیلم)
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه دراینستاگرام
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟