Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر آرمان ضرغامی سه شنبه در مصاحبه با ایرنا اعلام کرد: بعضی از والدین احساس گناه دارند و فکر می کنند در زمینه بیش فعالی فرزندشان پدر و مادر خوبی نبوده اند اما در واقع علت آن منشا زیست شناختی دارد که هنوز هم بدرستی شناخته شده نیست.
وی با بیان اینکه بیش فعالی یک اختلال در رفتار - رشد است،اظهار داشت: در این اختلال پرتحرکی ، بی توجهی و رفتارهای ناگهانی کودک بیشتر و شدیدتر از کودکان دیگر است و احتمال بروزاین اختلال در پسرها 3 برابر دخترهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این پزشک با اشاره به اینکه علایم بیش فعالی اغلب تا 3 سالگی پدیدار می شوند، اظهارداشت: اختلال بیش فعالی دارای دودسته علامت اصلی است که عملکرد مناسب اجتماعی ،تحصیلی یا غیر درسی کودک را مختل می کند.
به گفته وی شروع علایم بالینی دراین اختلال باید قبل از 7سالگی و می بایست حداقل در دو محیط (مثلا خانه یا مدرسه) بروز کند.
این متخصص با اشاره به اینکه کودکان بیش فعال بدون فکرعمل می کنند و در تمرکز کردن مشکل دارند بیان کرد: بیش فعالی یک الگوی پایدار کم توجهی است که شدیدتر از حد مورد انتظار با توجه به سن و سطح رشد کودک است.
وی بیان کرد: گاهی اوقات علایم پرتحرکی و کم تو جهی در کودکان سالم در حالات هیجانی و پراضطراب بروز می کند ولی در کودکان بیش فعال این علایم در مدت زمان طولانی و در شرایط و مکان های متفاوتی رخ می دهد.
ضرغامی با بیان اینکه هنوز آگاهی جامعی از چگونگی ایجاد این اختلال وجود ندارد، گفت: احتمالا علت اصلی آن بیشتر به خاطر نقص در تکامل اعصاب است.
به گفته وی عوامل مختلفی از جمله عوامل ژنتیکی و عوامل روانی اجتماعی ،عوامل زیستی در بروز اختلال بیش فعالی دخیل هستند.
این پزشک متخصص اضافه کرد: پدر و مادران به کودک خود به دید کودک تنبل، نافرمان، شرور و فضول که رفتارشان از روی لجبازی است نگاه نکنند.
وی بیان کرد: والدین این کودکان از روش های جایگزینی برای تشویق کردن و تقویت کردن رفتارهای مثبت کودک و ایجاد حس موفقیت در کودکشان استفاده کنند.
ضرغامی گفت: برای پیروی کودک از قوانین باید قوانین واضحتر در فواصل کمتر و دفعات بیشتر بیان شود و سیستم تشویق و تنبیه قویتر درکنار آن استفاده شود.
متخصص اعصاب و روان گفت: از نظر تشخیصی هر کودک مشکوک به بیش فعالی باید به دقت تحت نظر یک پزشک معاینه شود و سابقه پزشکی ، خانوادگی، وضعیت بینایی، شنوایی وهوش اوبررسی شود.
وی با بیان اینکه درزمان تشخیص دیگر شرایط مثل افسردگی و اضطراب نباید مطرح باشد، اضافه کرد: دارو درمانی جزء اصلی و مهمی از برنامه درمانی کودکان مبتلا به بیش فعالی است و آموزش روش های فرزند پروری به والدین به روند درمانی کودک کمک خواهد کرد.
شهرستان فسا در فاصله 130کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.
خبرنگار:‌سهیلا شیبانی نژاد ** انتشاردهنده:‌غلامرضا مالک زاده
9653 /1876
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۸۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند

با حکم محمد خزاعی، ۱۲ تن از مدیران و فعالان فرهنگی هنری و سینماگر کودک و نوجوان به‌عنوان اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، مجید زین العابدین، علی قاسم زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سید مهدی سیدین‌نیا، فرزانه کلاهدوزان، علی صالحی، اصغر فارسی، وحید نیکخواه آزاد، پوران درخشنده، وحید ملتجی و احمد مقیمی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان منصوب و معرفی شدند.

محمد خزاعی در حکم انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، با تاکید بر این نکته که برگزاری جشنواره این رویداد فرصتی ارزشمند برای توجه به نقش مهم آثار مهم کودکان و نوجوانان است، برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و تصمیمات اثر بخش در زمینه رشد سرمایه انسانی دغدغه‌مند، تقویت فکر و ایده‌های نو، تکامل چرخه تولید و اکران، تشویق و معرفی استعدادهای جوان و جهش تولید با مشارکت فیلمسازان در سینمای راهبردی کودک و نوجوان را از اعضای شورای مذکور خواستار شده است.

سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، به دبیری مجید زین العابدین در اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 749809

دیگر خبرها

  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • وقتی کودک درون فرمانده تانک فعال باشد! (فیلم)
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟