Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-03@21:55:36 GMT

با کودک بیش‌فعال چگونه برخورد کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۳۰۱۲۹

با کودک بیش‌فعال چگونه برخورد کنیم؟

صحبت کردن در کمال آرامش با کودک و به کار بردن روش هایی برای پرت کردن حواس وی از شیوه‌های موثر در کنترل کودکان بیش‌فعال محسوب می‌شود.

به گزارش گروه رسانه های بی‌باک، نرگس عبدالهی کیوانی کارشناس ارشد روان شناسی بالینی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛بیان کرد: یکی از دغدغه‌های همیشگی والدین همراهی کودک در مهمانی‌ها و مجالس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به عنوان والدین باید از قبل فرزندمان را در جریان برنامه‌ها قرار دهیم و با توجه به سن کودک انتظارات خود را در حد فهم کودک بیان کنیم و این توقع را داشته باشیم که کودک آن‌ها را انجام دهد.

وی اظهار داشت: ما به عنوان والدین مسئولیت داریم که کودک را سرگرم و شرایطی را ایجاد کنیم که برای کودک نیز خوشایند باشد تا کمترین ناراحتی برای ما و کودک پیش بیاید. این موارد برای کودکانی که اختلال بیش فعالی و نقص توجه دارند از اهمیت بسزایی برخوردار است.

این درمانگر کودک با بیان اینکه کودکان می‌توانند نشانه‌های نقص توجه یا تکانش‌گری بیش فعالی و یا هر 2 مورد را دارا باشند، عنوان کرد: فرزند شما ممکن است در مهمانی به صورت غیر منتظره از موضوعی ناراحت شود. در این مواقع باید در مورد احساسات با کودک خود صحبت کنید. وقتی کودک شما عصبانی و دلخور است به کودک خود پیشنهاد تنفس عمیق و یا شمارش تا عدد 10 را دهید.

عبدالهی کیوانی افزود: کودکان دچار نقص توجه و بیش فعالی ممکن است نسبت به برخی محرک‌های محیطی واکنش نشان دهند و کج خلقی کنند، در این مواقع شما می‌توانید با آرامش، محکم و قاطع با کودک صحبت کنید و به وی بگویید که محرومیتی را در مقابل نقض قوانین گذاشته شده در پی دارد. بنابراین والدین باید قبل از رفتن به مهمانی‌ها قوانین و انتظارات را به کودک یادآوری کنند و در صورتی که فرزندتان خواسته‌های شما را برآورده نمود بلافاصله کودک را تشویق کنید.

وی در خصوص کودکانی که به صورت مداوم در حال حرکت هستند و در جای خود آرام نیستند، تاکید کرد:در این صورت می‌توان با دادن یک کتاب مصور حواس کودک را پرت کرد. این کودکان معمولا بسیار بلند صحبت می‌کنند و اصلا متوجه ناراحتی که احتمالا برای سایر افراد ایجاد می‌کنند، نیستند.

وی اضافه کرد: والدین و کودک می‌توانند یک نشانه‌ای مانند لمس شانه یا تغییر در حالت چهره بگذارند که با آن کودک متوجه شود که باید صدای خود را پایین بیاورد. این نشانه گذاری می‌تواند برای مواردی که کودک نباید کاری را انجام دهد، نیز موثر باشد؛ به این دلیل که ممکن است این کودکان قوانینی را که باید توسط آنان رعایت شوند، فراموش کنند.

عبدالهی کیوانی با بیان اینکه برخی از کودکان نسبت به صدا و نور حساس هستند، یادآور شد: در این صورت می‌توان از یک هدفون استفاده و یا کودک را برای مدت کوتاهی از این محرک‌ها دور کرد.

سایر رسانه‌ها


-----------------------------------------------------------------------------

برای ورود به گلبرگها بعنوان جامع‌ترین مجله اینترنتی در حوزه سلامت و خانواده بر روی تصویر ذیل کلیک کنید!

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۳۰۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد

رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت:بدون شک مطالبات پارلمان کودک، یادداشت شده و مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، داوود قربانی پیش از ظهر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه پارلمان کودک در سال ۱۴۰۳ و پاسخ به درخواست اعضای این پارلمان در حوزه مباحث مدیریت شهری مرتبط با کودکان اظهار کرد: شهردار اراک از نزدیک شنونده مطالبات پارلمان کودک بوده و این مطالبات پیگیری خواهد شد.

وی افزود: از پارلمان کودک شورای شهر ششم انتظار داریم موارد و مسائل خارق‌العاده و کارهای جدید را در دستور کار خود قرار دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: بدون شک مطالبات پارلمان کودک، یادداشت شده و مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن کودکان غزه هم گفت: همانطور که مطلع هستید، کشور فلسطین و باریکه غزه مورد تهاجم استکبار جهانی و اسرائیل کودک کش قرار گرفته است، بنابراین از پارلمان کودک درخواست دارم با صدور بیانیه اقدامات ددمنشانه این رژیم را محکوم کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک خاطرنشان: پارلمان کودک شایسته است یک بیانیه و یا یک متن فاخر در برای حمایت از کودکان مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم کودک کش اسرائیل صادر کند.

کد خبر 750077

دیگر خبرها

  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • وقتی کودک درون فرمانده تانک فعال باشد! (فیلم)
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه دراینستاگرام
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟